Sunday, December 12, 2010

Kagum ngan mamakembar3

ibu suka baca entry Camana kembar tiga tidur? .
Kagum sangat dengan cara mamakembar3 uruskan faris, fahmi ngan fauzi...
complete semua ada, tersusun jer...dulu masa pregnant pernah jugak berangan nak buat camni, tapi tak dapat... keadaan tidak mengizinkan...


handsome sungguh faris, fahmi ngan fauzi ni posing, seronok tengok, masing-masing ada katil sendiri....


yang ni pun ada sorang satu...hebat sungguh , seronok sangat tengok diorang ni...
ibu jumpa blog mamakembar3 ni  melalui blog Cik Jue , thanks Cik Jue...nak search lagi blog kembar 3.

2 comments:

  1. Waa! Kembar 3 tahniah yer!! Seronotnya ada kembar 3 nih!!!! ngeeeeeeeee.... hehehehe....

    ReplyDelete
  2. Salam Gee. Alaaa jgn laa cakap kagum, malu laa *blushing*... yg ni yg nampak tersusun, yang kelam kabut nye sama naik jer hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...