Sunday, December 19, 2010

Syasya & niesa keluar wad selepas 40 hari...


Selepas rooming in ngan syasya ngan niesa kat 1TB, lebih kurang 2 minggu jugak, macam macam dah belajar...kata doktor budak2 tu tak boleh sejuk...mesti panas selalu, mesti pakai baju, kalau kat hospital tak pakai baju takper, sebab dan duduk dalam incubator, dah panas macam dalam perut ibu...kalau diorang sejuk kemungkinan berat badan akan turun, sebab body terpaksa kerja lebih untuk keluarkan haba...jangan lupa jugak multivit...dan jangan lupa jugak...temujanji yang berderet...
dan selepas 40 hari, horey..horey...akhirnya syasya&niesa keluar wad, keluar dari hospital...tinggallah alya masih lagi kat NICU, menunggu rawatan yang seterusnya...
(hari 1st balik umah, kecik jer diorang...tak ingat dah mana satu syasya ngan niesa nih, he he)

6 comments:

  1. kena buat name tag utk diorang. hehe..

    ReplyDelete
  2. Auni Auni Auni pun dok nicu lebih 40 hari... rasanya 46 hari... semua keluar serentak..

    ReplyDelete
  3. ERMMMM...klu kembar, klu tak silap namer x sah.....semoga sihat kembar erkk...

    ReplyDelete
  4. alahai kecik halusnya time tu, nak pegang pun takut takut kan

    ReplyDelete
  5. hai the triplets..
    wah..gambar masa kecik..
    slm kenal baru sampai sini
    ALL IN ONE

    ReplyDelete
  6. semoga mereka menjadi anak yang soleh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...