Thursday, December 23, 2010

Contest si manjaku comel

Terima kasih AMRAFAHAN sbb tag contest ni, tapi dah dekat nk due...
sempat kot...
syarat2 nya
1. Jadi follower masyimalo heart- dah follow
2. Blog sendiri punyer...yup
3.buat satu entry berkenaan contest si manjaku comel ni dan sertakan gamba Si comel anda yang paling comel skali (yang ni wajib) - dah buat
 Ni wan syasya Nasuha(3rd triplet) & wan niesa imana(2nd triplet) , masa ni umur diorang dalam 7 bln kot
 Ni pulak wan alya syafiah (1st triplet)

Gambar latest takde , tak bawak....laptop tak bawak, jumpa dlm pendrive jer gambar2 ni...
lagi 2 hari nk due nih... 
4. tampal banner kat n3 ni &sidebar-DAH BUAT
 
 5.Tinggalkan entry kat link ni...ok
6.Tagkan kepada 5 orang, kat bawah
   
   
   http://mamawiwin.blogspot.com/
   http://ummsyuhada.blogspot.com/
  http://anna-jueanna.blogspot.com/
  http://nisa1575.blogspot.com/
  http://safiyyahworld.blogspot.com/

yup dah siap....
 

3 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...