Thursday, December 2, 2010

3 Julai 2008, Khamis
Hari ni 16 hari pantang. Pagi ni ayah hantar susu 8 bekas. Petang semalam pun tak luak lagi. Budak-budak tu muntah. Harapnya diorang takde apa-apa. Janganlah muntah lagi sayang. Ibu harap semua anak ibu ok2 belaka. Janganlah ada sebarang masalah. Ya Allah bantulah anak-anakku. Lindungilah mereka semua...Ayah sms, anak-anak semuanya nampak dah besar-besar belaka. Alhamdulillah. Syukur ya Allah. Pergi tengok anak 2-6 petang.

4 Julai 2008, Jumaat
Pagi ni tak pergi hantar susu. Ada lagi rasanya.Ibu selsemalah pulak. Ingat nak pergi tengok anak pagi tapi tak jadi. Susu pun tak banyak nih. Pagi tadi member ibu call (along) inform kat ibu result blood alya ada gram tve cocci. doktor ? sepsis. Entahlah ibu tak tahu nak fikir camana lagi . maknanya ada infection atau jangkitan kuman dalam darah alya. Doktor kena start antibiotik pulak. Ibu tak dapat nak berfikir lagi. Serah pada Allah Taala jer...


  Jadual delivered susu...hu hu, tak cukup

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...