Monday, August 8, 2011

Ermmm...

ermm, soon InsyaAllah alya, niesa ngan syasya akan dapat adik. minggu ni masuk minggu ke-7 kehamilan. paling tak larat adalah morning sickness. sepanjang hari dalam bulan Ramadhan ni rasa penat sangat .Rasa pening , loya, angin gastrik. bila tiba jer time berbuka boleh makan lagi, tapi lepas tu muntah semua....harap nyer alahan ni akan segera berakhir. Dulu pun sampai masuk wad berhari2. harap nyer kali ni taklah teruk sangat.

9 comments:

  1. waaa... tahniah triplets and family

    ReplyDelete
  2. tahniah.. =)

    yang muntah lepas berbuka tu memang takleh tahan kan..terus lembik badan..huhu..

    ReplyDelete
  3. tahniah... ramainya nk dpt baby ni...

    ReplyDelete
  4. lulu lah yang pertama tahu yer kak? (sebab kakak inform kat komen blog Lulu-Pages).. :)

    kak, kalau tak larat puasa, tak payahlah puasa... semoga semuanya selamat kak..

    ReplyDelete
  5. Tahniah! Kembar juga ker?? Amin..

    ReplyDelete
  6. me suya, pn nina, mizzkechique...thanks
    lulu: yup
    huszaini : tak scan lagi...sorang jer kot...

    ReplyDelete
  7. tahniah kak gee..harap2 dpt baby boy lak :)

    ReplyDelete
  8. tahniah..
    tengok orang preggy.. ai lak jadi macam teringin.. ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...