Wednesday, December 7, 2011

penatnya...

masuk minggu ni, 24 minggu pregnancy...penat tak tahulah nk ckp. padahal baby ada sorang jer dalam perut ni, bukannya tiga macam hari tu. sakitnya kat tulang punggung ni, menyucuk2. bila duduk/ baring nk bangun semula memang menyakitkan. Baru 6 bulan nih....mmmm tak tahan.
kali ni baby duduk rendah, menekan pundi kencing, ibu asyik nk terkencing aja ( jgn gelak :(  kesian kat ibu ). tendangannya pun agak kuat , anak lelaki kot, he he . tak tahulah , dua hari lepas ada pergi temujanji kat klinik O&G, adalah doktor scan, ibu berangan2 nk tanya jantina baby, tapi doktok tu punyalah serius duk scan perut ibu. doktor tu masuk2 letak gel atas perut ibu pastu digodek2 dengan alat scan tu, tanpa tegur ibu . berpaling pun tidak . ibu tahu masa tu ramai pesakit. tapi sekurang2nya cakap hai takpe dah. Last sekali sepatah perkataan jer yang keluar dari mulut doktor tu," ok sudah,". ibu pun turun dari katil dan ibu dapat tanya satu jer. berapa berat baby saya? dia pun jawab, mmm 700gm. ibu pun terus keluar. Sakit kepala ibu...

2 comments:

  1. sabar sabar, maybe doktor tu stress.. cuba ibu beri dulu salam or say hi pada dia.. maybe boleh buat dia senyum! :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...