Wednesday, January 11, 2012

ayah x der geng lagi...

masuk hari ni , dah 4 hari si syasya ni demam, kesnya hari sabtu baru ni keluar tengah hari g tindik telinga alya, cuaca agak panas. balik umah terus demam. bagi ubat pun sat jer baik, pastu demam lagi. ahad baru ni ayah ambk el, jaga syasya, semalam ok. pagi tadi ibu ingat nk el, nampk cam demam, letih jer. wat g kliniklah , tak yah g sekolah. tapi bila dah naik kereta oklah pulak. jadinya ibu x jd el, tapi g kerja lambt skit, sbb g klinik dulu. alya  ngan niesa ibu ngan ayah anto sekolah dulu.
pastu dah alang2 g klinik, g scan baby teruslah. ayahlah paling exited nk tahu jantina baby.
jeng jeng jeng....ayah x de geng lagi...semua geng ibu...sabar yer ayah... ada rezeki kita usaha lagi...
kata doktor, nampaknya cam girl lagi nih...gurlp... tapi Alhamdulillah baby sihat, x banyak ragam. x kisahlah mana2 pun. nampaknya kena prepare pink colour lagi...

9 comments:

  1. comeynyer your princesses...another one coming in..congrats.

    visit my blog ok
    http://syidasham.blogspot.com
    http://duniabarumama.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. salam kenal..subhanallah..comeynya alya,niesa,syasya..bakal dapatpun pinki lg ya,,alhamdulillah n tahniah..takpa janji sihatkan,kawan akak kt kg..kembar 4 semua boy..dpt adik pun boy jugak,,jadi 5..skrg ni preggy lg ..tak tahu lagi boboy @gurgl hehe

    ReplyDelete
  3. Ye ker? Subhanallah...ter:-) sy baca komen awak. Apapun rezeki, Alhamdulillah...

    ReplyDelete
  4. takpelah, boy atau girl, yang penting semuanya selamat ;)

    ReplyDelete
  5. wah..berapa bulan dah tu? lama tak ke sini. take care ye :)

    ReplyDelete
  6. thanks lulu....
    nadiah: nk masuk 8 bln...tq

    ReplyDelete
  7. x boleh putus asa, kena tingkatkan usaha lg

    ReplyDelete
  8. takpe ayah.. lepas dapat yg nih.. terus on next projek ye! peace! :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...