Wednesday, January 5, 2011

Oppps!! Ben Ashaari wat n3 ....

BLOG ISTIMEWA HARI INI.......



Blog peribadi untuk dikongsi bersama...
terharunya ibu bila Ben Ashaari buat n3 cam ni... pertama2 nya nak ucapkan banyak2 time kasih kat Mr Ben ni sebab tolong promotekan blog ibu ni, mmmmmm patutlah semalam tiba-tiba jer traffic naik, cam ada yang tak kena jer, takkanlah sebab n3 ibu semalam kot...mesti ada sesuatu ni.  ada orang promote kot... hah! Ben rupanya...


Dannnn, time kasih jugak pada Ben Ashaari sebab sudi follow blog yang tak seberapanya nih...
Mana2 blog yang baru nak merangkak rajin2lah singgah kat blog Ben Ashaari yer...
Mr Ben ni rajin promote blog2 baru nih...pastu banyaklah tip2 berguna yang korang boleh dapat...cayalah
jom singgah kat blog   BEN ASHAARI

3 comments:

  1. salam....family kembar 3 ...tag kan award thetriplets18 sudi2 tgk erk di http://permataibu407.blogspot.com/2011/01/best-follower-award-from-mappiau.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...