Tuesday, January 10, 2012

suspen sungguh...

   Dua hari lepas ibu ada temujanji ngan O&G, exited gak nk tahu jantina. kali ni doktor ok, senyum , boleh bercakaplah, ada suara. banding ngan temujanji yang lepas , doktor tu dahlah tak senyum, suara pun takder. Scan ni dah masuk 29 minggu...rasa macam tak lama lagi dah nk bersalin, rasa berdebar gak . Walaupun anak yang ke empat, tapi pengalaman bersalin takder. Cam beranak sulung lah jugak. Kata doktor , kepala baby still kat atas, tapi akan berpusing lagi sebab masih kecil. Bila tanya jantina, doktor cakap tak nampak sebab baby duk mengiring , taknak tunjuk. itu yang suspen tu... tapi apapun , harapnya baby sihat waalafiat...

4 comments:

  1. wah!!! kalau dapat baby boy, mau melompat ayah dia nih! hehehe

    ReplyDelete
  2. Ayah x de geng lagi...huk huk. Mesti mau usaha lagi... Waaaa

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...