Sunday, January 22, 2012

happy anniversary yg ke 5

rasanya masih belum terlambat untuk mengucapkan happy anniversary yg ke 5 pada hubby , love you, semoga kasih kita berpanjangan hingga akhir hayat... yg sebenarnya 13 januari lagi anniversary nya, lambt nk tulis post ni. hari tu x der perancangan apa2 pun just keluar mkn jer, itupun nk kena cari tempat yg x ramai org. mula tu terpikir nk g mcd, kenny rogers, secret recipelah. tp yg penting bubur ayam mcd, tp bila nk masuk kbmall, mak ai kereta bersusun, pastu patah blk masuk bandar kb, ada mcd kat depan nagoya, sekali takder parkinglah pulak. pusing punya pusing jumpalah kfc kat tepi stadium, memang sesuai, parking banyak, orang pun x ramai, apalagi....jom. setakat nk buat sepah ngan budak2 ni. sampai kaunter, ambk order pastu cari tempat hujung sekali jauh pada org...
selesa...





2 comments:

  1. tunggu lagi 5thn boleh pening kepala menjawap setiap persoalan mereka nanti...heheehee

    ReplyDelete
  2. Seronok kan tgk bila diorang dah besar...ni pun byk persoalan nk kena jwb...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...