Thursday, December 1, 2011

alya g buat ujian pendengaran...



banyak btol temujanji alya , banyak betul ibu terlepas . lebih2 lagi lepas raya . terpaksa g ambik temujanji baru. ada jugak yang x g renew lagi. hujung2 tahun ni banyaklah pulak kena g kursus. itu yang banyak terlepas temujanji ( ada jer alasan kan  ). temujanji pulak hampir separuh hari baru siap. taknaklah mengganggu kerja harian. mesti nk kena ambik cuti. tapi takpelah anak punya pasal. baru2 ni g temujanji audio. masa tu alya selsema , result pun tak berapa bagus. tambah pulak macam boring jer ujian tu. alya tak boleh nak bagi kerjasama. Tapi ibu lihat perkembangan alya dari segi pertuturan dan pendengaran bertambah baik. walau pun agak lambat dan pelat kalau nak dibanding dengan niesa & syasya. InsyaAllah lah takde masalah. 
 serius jer alya ni, tak puas hati apa ntah

 bosan menunggu dipanggil...
mula2 ok lagi , ada minat untuk senyum...
pastu dah start nk menjeling pastu terus tak ikut arahan...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...