Tuesday, February 8, 2011

Cerita lama alya...2008

sambungan daripada niesa ngan syasya melawat alya...selepas beberapa minggu nampaknya alya semakin baik , dah takde cylothorax, paru2 pun dah clear, laser mata pun dah buat, alya kini tak duduk dalam incubator lagi, alya dah duduk kat court baby , masa ni umur alya dah 4 bln, tapi alya tak boleh meniarap atau buat apa2 lagi hanya berbaring sahaja . alya masih lagi menyusu melalui tube kat mulut...terpikir jugak ibu , camana alya nak minum nanti ? pandai ke alya nak hisap, sebab selama 4 bln ni susu masuk terus ke mulut alya tanpa perlu hisap, yang pasti alya terus rasa kenyang..

ibu tak tahu kenapa alya menangis, mungkin alya masih sakit?? banyaknya dugaanmu anakku...   
niesa ngan syasya tika berusia 4 bulan, ibu terpaksa biarkan tokmek ngan tokayah jaga kat kampung buat sementara waktu sebab ibu terpaksa tumpukan  perhatian lebih pada alya... maafkan ibu sayang... ibu sayang semua anak2 ibu...

3 comments:

  1. Banyaknya dugaan Alya yer... Ermm.. sakit hari tu macam mana? dah sihat dah alya?

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah, alya dah sihat, tak sempat lagi nk letak post baru....

    ReplyDelete
  3. sedih bile baca kisah alya..tak sangka ada org kene tanggung lebih berat dari saya..terima kasih sbb akak sudi baca kisah mia..:) hopefully pasnih kite leh sama² share kisah budak2 ni..:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...