Monday, February 21, 2011

Lulu Caldina 1st giveaway


salam hi hi, lama dah tak join apa2, kali ni nak join lulu punyer 1st giveaway...sape yang tak pernah masuk blog lulu , rajin2lah pergi ziarah , banyak maklumat terkini boleh dapat kat blog lulu, lebih cepat dari berita dalam tv, lulu the best....jom pakat ramai2 join 1st GA lulu caldina...
syarat -syaratnya:
1) jadi follower lulu caldina- dah jadi dah
2) letak banner kat entry dan sidebar- link kan sekali
3) slotkan lulu -pages bloglist blog-dah buat
4) tagkan kan pada 2 orang
p/s lulu, nak hadiah yer... he he

2 comments:

  1. ngee...kak, semua syarat sudah dipatuhi..Terima kasih sebab sudi join 1st GA lulu...semoga berjaya yer...yeah

    ReplyDelete
  2. Dari blog Cik Lulu....semoga berjaya...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...