Sunday, March 4, 2012

adakah ini satu ugutan atau main2???


Lukisan ni cam lawak kan. Ptg td ibu blk kerja, lebih kurang dalam kul 6 ptg lebih gitu, masa nk bukak gate, terperasan ada satu kertas duk terselit kat gate. Then ibu ambik bukak, ingat gambr apa, tu dia... Lukisan cam lawak jer, cam lukisan budak2, ibu tunjuk kat ayah, pastu kitorang just senyum jelah, tapi bila pikir blk, kenapa gambr tu, then kenapa terselit kat celah pagar kami.? Adakah ianya suatu ugutan?...sekarang ni mcm2 blh jadi. Perlu report polis ker? Mesti polis gelak x kering gusi nih... Tp teringatlah pulak kes penganggur yg hantr nota untk phang cheng fei ngan ayam hutan sekali. Mengganggu ketenteraman sungguhlah... Korang rasa camana?...dahlah sekarang ni byk citer hantu... Terpengaruh jugaklah...ha ha

4 comments:

  1. suspen jer... InsyaAllah takder apa...adalah tu yang nk mengingatkan ttg azab kubur ...

    ReplyDelete
  2. lain mcm je gambar tu...better report kot..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...