Thursday, December 12, 2013

postponed lagi...

Assalamualaikum... nampak gayanya postponed lagi operation alya ke tarikh yang lain. masuk ni dah kali ke-4 rasanya. Pertama hari tu sebab alya demam selsema. Kedua kalinya alya sihat , tapi doktor dental pulak tak der... Tukar lagi ke tarikh lain ... Ketiga kalinya pula postponed lagi sebab Doktor Pakar Pergigian takder....Ini kali postponed lagi pasainya alya pulak tak available...kali ni alya batuk , selsema , demam teruk sampai terketar2. Lepas tu Syasya ngan Niessa kena jugak . Sakitnya sama jer demam yang ketar2 . Kesejukkan...Antibiotik dah habis...Alhamdulillah ok dah sikit. Cuma batuk tak baik sepenuhnya lagi. Baby sakit telinga , demam , sik baik dah ok. Baby sangat cool... Bercutilah seminggu jaga anak2. Rasanya tahun depanlah pulak operation alya . tak confirm lagi. Takpelah ada hikmah yang diketahui... wassalam...

1 comment:

  1. lebih kurang la kes dgn sy. Time nak cucuk imunisasi, time tu la anak tak sihat. Sampai 2 bulan tangguh.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...